Розділи
Матеріали

Соковиті та дуже смачні: рецепт курячих котлет до вечері

Оксана Ханас
Фото: katarina_movchan/Instagram

Гарнір до таких котлет може бути будь-який.

Курячі котлети — страва, яка ідеально доповнить будь-який гарнір. А щоб зробити їх більш соковитими, достатньо додати в них сир і перець. Своїм рецептом такої страви поділилася кулінарна блогерка Катерина Мовчан. Рекомендуємо потішити цією смакотою своїх близьких, приготувавши її на обід або вечерю.

Курячі рубані котлети з перцем і сиром

Інгредієнти:

  • куряче філе – 1 кг;
  • болгарський перець – 1 шт;
  • твердий сир – 100 г;
  • зелень (петрушка, кріп, зелена цибулька);
  • яйця – 2 шт;
  • борошно – 2 ст. л;
  • сіль і перець.

Спосіб приготування:

Дрібним кубиком порізати перець, подрібнити зелень. Кубиком порізати куряче філе. Усе скласти в глибоку миску, в якій буде зручно вимішувати. Додати сир, яйця, борошно, сіль і перець. Усе перемішати.

У пательні розігріти олію і викласти по 1 ст. л. котлетної маси. Смажити на середньому нагріванні 4-5 хвилин з кожного боку. Так повторити з усією масою.

Подавати з будь-яким гарніром.

Читайте далі:

Домашні котлети: секрети приготування та найпростіший рецепт

Курячі котлети з овочами в духовці: рецепт смачної та корисної страви (відео)

Як готували котлети в 1935 році: старовинний рецепт приготування