Що їла Анджеліна Джолі в Україні: з'явились цікаві подробиці (фото)
Голлівудська зірка та спеціальний посланець ООН Анджеліна Джолі під час своєї нещодавньої гуманітарної місії в Україні відвідала Вінницю. Адміністратор тамтешнього ресторану розповів, які позиції у меню зацікавили зірку світового масштабу.
4 листопада, прямуючи до південних регіонів, зокрема Херсона та Миколаєва, Анджеліна Джолі завітала до місцевого паб-ресторану "Кінь у протигазі". Адміністратор цього закладу Роман Єфременюк у коментарі виданню "Гордон" розповів про деталі візиту знаменитості, її замовлення та враження, яке та справила на персонал.
Роман присягається, що жодних попередніх домовленостей не було. Акторка прибула з командою у другій половині дня і зайняла великий столик у "солдатському залі", який зазвичай обирають для компаній.
Що їла Джолі?
Джолі віддала перевагу українській кухні — замовила пів курчати, запеченого по-селянськи (яке подається зі смаженою картоплею та соусом) та овочі-гриль. Серед напоїв акторка обрала колу-зеро (без цукру).
Єфременюк підтвердив, що зірка з’їла все замовлене і подякувала, зазначивши, що їй дуже сподобалося.
Впізнали не одразу
Адміністратор зізнався, що впізнали зірку не одразу, оскільки заклад часто відвідують туристи та іноземці.
"Зірковості немає, вона звичайна, проста людина — тактовна, ввічлива, привітна, усміхнена. Не відчувається в неї якоїсь зіркової хвороби", — прокоментував представник закладу.
Нагадаємо, раніше Фокус писав, що:
- Візит голівудської зірки до Херсона спровокував хвилю мемів.
- Григорія Решетніка розкритикували за жарти про приїзд Джолі до Херсона.
Крім того, 33-річного волонтера Дмитра Пищикова, який був водієм у кортежі Анджеліни Джолі, забрали до ТЦК в Миколаївській області.