Быстрый перекус: сырные шарики с крабовыми палочками

сирні кульки
Фото: Getty

Приготування цієї страви займе зовсім небагато часу.

Кульки з плавленого сиру з крабовими паличками та сьомгою (за бажанням) — гарний варіант перекусу, а також відмінна добавка на святковий стіл, оскільки вони виглядають дуже красиво, а смак не залишить байдужим нікого. Як приготувати цю страву, розповіла Наталія Чагай.

Сирні кульки з крабовими паличками

Складові:

  • Плавлений сир — 200 г;
  • Крабові палички (або крабове м'ясо) — 200 г;
  • Слабосолона сьомга — 50-100 г;
  • Часник — до смаку;
  • Кріп — пучок;
  • Майонез для заправки.

Спосіб приготування:

Плавлений сир злегка підморозити, щоб він став твердішим, і натерти на великій тертці. Те саме зробити з крабовими паличками. Підморожені краще триматимуть форму під час подрібнення через тертку.

Сьомгу порізати на дрібні шматочки.

Всі інгредієнти скласти в одну посудину, додати пропущений через часникочавку часник і майонез, трохи порізаного кропу, все добре перемішати. Майонезу додавати рівно стільки, щоб він тримав усю масу.

Вологими руками скачати невеликі кульки, обваляти їх у дрібно нарізаному кропі та гарно викласти на блюдо.

Нагадаємо, як приготувати смачну намазку на бутерброд із трьох інгредієнтів та намазку із сала.