Десерт а-ля "Бонжур": як приготувати його вдома власноруч

рецепт десерту а-ля Бонжур, десерт, кухня
Фото: З відкритих джерел | Смачний десерт власноруч

Замість цілого печива можна використати суміш із 250 г печива "До кави" та 100 г масла.

Related video

Ви теж обожнюєте цей десерт? А рекламу пам’ятаєте, яка наробила галасу і стала гарним маркетинговим кроком компанії, що виготовляє цю смакоту? Проте ми пропонуємо вам зробити схожий на улюблений десерт власноруч і вдома.

Інгредієнти:

  • шоколад — 150 г;
  • ягідне желе готове — 90 г;
  • печиво галетне — за смаком.

Розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі шоколад. Змастіть шоколадною масою форми пів сферою зсередини та поставте в холодильник на 3-5 хвилин. Нанесіть другий шар шоколаду. Поставте знову в холодильник і знову на 3-5 хвилин.

Сухе ягідне желе залийте 115 мл гарячої води, перемішайте до повного розчинення. Охолодіть желе до кімнатної температури. Збивайте міксером, доки за консистенцією маса не стане схожою на сметану. Це — мус-наповнювач для наших "бонжурчиків". За допомогою кондитерського мішечка заповніть ягідним мусом форми, змащені шоколадом.

Fullscreen
Фото: З відкритих джерел

Накрийте заповнені пів сфери печивом і злегка притисніть. Поставте в холодильник на 1-2 години. Ви також можете замість цілого печива використати суміш із 250 г печива "До кави" та 100 г масла. Але зауважте, що цю суміш потрібно потримати в морозильній камері 10-15 хвилин, попередньо надавши їй форми шайб, діаметр яких дорівнює діаметру пів сфер.

Вийміть цукерки з форми і полийте їх шоколадом. Для цього найкраще використовувати кондитерський мішок із тоненькою насадкою.

Важливо
Печиво зі згущеним молоком: як швидко приготувати неймовірний десерт
Печиво зі згущеним молоком: як швидко приготувати неймовірний десерт

Читайте також:

Банановий торт із печива: рецепт смачного і швидкого десерту без випічки

"Невидимий" яблучний пиріг готується майже без цукру та борошна: рецепт найніжнішого десерту

Мазурек великодній: рецепт польської святкової випічки