Домашнє печиво з ніжним смаком: рецепт простої випічки до чаю

домашнє печиво
Фото: скрін

Готове печиво можна посипати цукровою пудрою. Воно не черствіє та має особливу структуру.

Просте та смачне печиво, що швидко готується, — найкращий варіант для тих, хто любить випити чаю або кави з чимось солодким. Рекомендуємо приготувати таку випічку за рецептом із блогу "Проста кулінарія". Це печиво має ніжний вершковий смак, гарний рум'яний колір і особливу структуру. Воно виходить хрустким і м'яким одночасно. Особливо приємно, що готується печиво дуже просто й швидко.

Домашнє печиво

Інгредієнти:

  • яйця — 2 шт.;
  • кисломолочний сир — 250 гр;
  • вершкове масло — 150 гр;
  • цукор — 150 гр;
  • розпушувач — 1 ч. л.;
  • борошно — приблизно 320 гр.

Спосіб приготування:

Яйця збити з цукром до розчинення останнього. Додати розтоплене масло, кисломолочний сир, просіяне борошно та розпушувач. Замісити м'яке еластичне тісто.

Накрити посуд із тістом рушником, щоб воно відпочило кілька хвилин у холодильнику. Потім розкачати тісто, вирізати формочками або склянкою кружечки. Кожен кружечок скласти навпіл, а потім — ще раз навпіл.

Відправити форму з печивом, викладеним на деко з пергаментним папером, у духовку, розігріту до 180 градусів, на 25 хвилин. Готове печиво можна посипати цукровою пудрою.

Читайте також:

Печиво зі згущеним молоком: як швидко приготувати неймовірний десерт

Якщо банани перезріли: простий рецепт печива з шоколадною стружкою

Смачно і просто: рецепт віденського печива