Рвана яловичина: як приготувати неймовірно смачне та соковите м'ясо
Таке м'ясо, апетитне й ароматне, доповнить будь-який гарнір. Його можна подавати і як самостійну страву.
Рвана телятина — дуже смачна та ситна страва, що стане чудовим доповненням до будь-якого інгредієнта на обід чи вечерю. М'ясо, приготоване за рецептом із блогу "Проста кулінарія", полюбиться вам із першого шматочка. Додайте сюди неймовірний аромат, і ви не пошкодуєте, якщо зробите таку смакоту.
Рвана яловичина
Інгредієнти:
- м'якоть телятини — 1 кг;
- кетчуп — 150 г;
- цибуля — 1 шт;
- часник — 4 зубчики;
- паприка копчена — 2 ст. л;
- сіль, перець і спеції за бажанням.
Спосіб приготування:
Цибулю почистити та порізати кільцями. Для соусу і маринаду дрібно подрібнений часник (можна пропустити через прес) змішати з кетчупом і спеціями. М'ясо змастити маринадом і викласти в глибоке деко зверху на цибулю.
Додати в деко склянку води, щільно накрити фольгою і запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, приблизно три години. Необхідно стежити, щоб у деку не випарувалася вся вода і підливати її час від часу.
Готове м'ясо розділити на волокна і подавати в соусі.
Читайте також:
Соковита яловичина в рулетиках на мангалі: рецепт на вихідні від Валерія Пономаря
Яловичина, запечена в рукаві, з грибним соусом: оригінальний рецепт для особливих випадків
Дуже смачна яловичина на святковий стіл: рецепт від кулінарного експерта (відео)