Підтримайте нас

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ:

Швидка пахлава: секрет простого способу приготування східних солодощів

пахлава, швидка пахлава
Фото: t.me/retsepty/4720

Приготування такої пахлави забере мінімум часу, а результат не розчарує.

Пахлава — східні солодощі у вигляді просоченого маслом і сиропом листкового пирога з начинкою з розтертих горіхів, цукру і кардамону. У багатьох вона з певних причин асоціюється з морем і літом, але готувати її можна в будь-яку пору року. Сьогодні пропонуємо вам спосіб приготування швидкої пахлави з блогу "Кулінарні рецепти".

Швидка пахлава з лаваша

Інгредієнти:

  • лаваш тонкий — 2 шт;
  • масло вершкове — 100 г;
  • горіхи волоські — 200 г;
  • молоко згущене варене — 200 г.

Спосіб приготування:

Вершкове масло розтопити і рясно змастити ним розгорнуте листя лаваша. Трохи масла залишити для змащення рулетиків перед випіканням.

Зверху по маслу викласти шар вареного згущеного молока, розподіливши його по всій поверхні.

Відео дня

Волоські горіхи подрібнити і посипати їх на згущене молоко.

Лаваш загорнути в рулет, нарізати на шматочки. Усі рулетики викласти на деко застелене пергаментним папером. Кожен рулетик змастити розтопленим вершковим маслом.

Відправити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.

Читайте також:

Персиковий тирамісу: рецепт ідеального літнього десерту

Білий торт: як приготувати ніжний ванільний десерт

Корзиночки з білковим кремом: рецепт десерту зі смаком із дитинства (відео)