Курячі крильця в рукаві: рецепт простої та апетитної страви на вечерю
Крильця, приготовані таким способом, виходять соковиті та з хрусткою скоринкою.
Курячі крильця — одна з найпопулярніших частин птиці для пікніка. Вони легко маринуються, добре просочуються маринадом і чудово просмажуються. Не дивно, що рецептів приготування курячих крилець існує безліч. Сьогодні пропонуємо вам рецепт від кулінарної блогерки Юлії Симончук. Вони готуються в рукаві й виходять дуже смачними та соковитими.
Курячі крильця в рукаві
Інгредієнти:
- курячі крильця — 1–1,2 кг;
- сметана — 2–3 ст. л;
- аджика — 2–3 ст. л;
- паприка копчена — 1 ч. л;
- гранульований часник — 1 ч. л;
- сіль — 1 ч. л.
Спосіб приготування:
Вимиті й обсушені паперовим рушником крильця скласти в рукав для запікання. Додати туди ж сіль, паприку, гранульований часник, сметану й аджику. Зав'язати рукав і немов "вимішати", щоб крила повністю вкрилися маринадом. Залишити на 30 хв промаринуватися.
Далі викласти рукав із крильцями на деко і поставити в розігріту духовку. Випікати за 180 градусів 30 хв, потім рукав розрізати і змастити кожне крило аджикою та відправити ще на 15–20 хвилин у духовку. Подавати такі крильця найкраще з картоплею.
Читайте також:
Курячі крильця в духовці: рецепт смачної страви для всієї родини (відео)
Гострі та пікантні: рецепт смачних курячих крилець
Курячі крильця з фантастичним соусом: як приготувати смачну страву