Курячі крильця в рукаві: рецепт простої та апетитної страви на вечерю

курячі крильця, курячі крильця в рукаві
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Крильця, приготовані таким способом, виходять соковиті та з хрусткою скоринкою.

Курячі крильця — одна з найпопулярніших частин птиці для пікніка. Вони легко маринуються, добре просочуються маринадом і чудово просмажуються. Не дивно, що рецептів приготування курячих крилець існує безліч. Сьогодні пропонуємо вам рецепт від кулінарної блогерки Юлії Симончук. Вони готуються в рукаві й виходять дуже смачними та соковитими.

Курячі крильця в рукаві

Інгредієнти:

  • курячі крильця — 1–1,2 кг;
  • сметана — 2–3 ст. л;
  • аджика — 2–3 ст. л;
  • паприка копчена — 1 ч. л;
  • гранульований часник — 1 ч. л;
  • сіль — 1 ч. л.

Спосіб приготування:

Вимиті й обсушені паперовим рушником крильця скласти в рукав для запікання. Додати туди ж сіль, паприку, гранульований часник, сметану й аджику. Зав'язати рукав і немов "вимішати", щоб крила повністю вкрилися маринадом. Залишити на 30 хв промаринуватися.

Далі викласти рукав із крильцями на деко і поставити в розігріту духовку. Випікати за 180 градусів 30 хв, потім рукав розрізати і змастити кожне крило аджикою та відправити ще на 15–20 хвилин у духовку. Подавати такі крильця найкраще з картоплею.

Читайте також:

Курячі крильця в духовці: рецепт смачної страви для всієї родини (відео)

Гострі та пікантні: рецепт смачних курячих крилець

Курячі крильця з фантастичним соусом: як приготувати смачну страву