Закуска з кабачків: рецепт дивовижної сезонної страви

кабачки, закуска з кабачків
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Така закуска розлетиться зі столу в одну мить. Вона смачна, ситна й ароматна.

Продовжуючи тему цікавих і смачних страв із кабачків у сезон дозрівання цього овоча, не можемо не поділитися з вами рецептом кулінарної блогерки Юлії Симончук. Вона показала і розповіла, як приготувати дуже смачну закуску з кабачків. Цю страву можна подавати як у будні дні, так і приготувати її до приходу гостей. Закусочні кабачки полетять зі столу першими.

Закуска з кабачків

Інгредієнти:

  • кабачки — 2 шт;
  • яйця — 2 шт;
  • борошно, панірувальні сухарі — для панірування;
  • сіль, перець, гранульований часник — за смаком;
  • яйце варене — 1 шт;
  • плавлені сирки — 2 шт;
  • помідор — 1 шт;
  • часник — 1–2 зубчики;
  • сіль, перець — за смаком;
  • майонез.

Спосіб приготування:

Кабачки нарізати, посолити, поперчити і посипати гранульованим часником. Обваляти спочатку в борошні, далі — у збитому яйці, потім — у панірувальних сухарях і смажити на олії з обох боків.

Викласти на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

Для начинки натерти на тертці варене яйце, сирки, додати порізаний помідор, часник, посолити, поперчити і заправити майонезом. Перемішати і викласти між двома кабачками. Це неймовірно смачно.

Читайте також:

Кабачкова запіканка: рецепт смачної страви на вечерю або для перекусу

Кабачковий торт із грибами: готуємо смачну сезонну закуску

Човники з кабачків: дуже смачно і просто готується