Нічого зайвого: рецепт кебаба з помідорами

Кебаб з помідорами, м'ясо з помідорами, запечене м'ясо, турецька кухня
Фото: 1000.menu | Кебаб із помідорами

Ця страва неймовірно просто готується в духовці. І подавати її можна зі свіжим хлібом.

Кебаб із помідорами — це найпростіший спосіб приготувати м'ясну страву з овочами. Яловичий фарш кладеться у свіжі помідори і запікається зі спеціями в духовці. Рецептом поділилися на сайті Yemek.

Кебаб із помідорами

Інгредієнти:

  • яловичий фарш — 700 г;
  • подрібнена, або дрібно нарізана середня цибулина;
  • подрібнений, або дрібно нарізаний солодкий перець;
  • томатна паста — 1 ст. л.;
  • сіль — 1 ч. л.;
  • перець чилі — за смаком;
  • помідори середнього розміру — 13 штук;
  • рослинна олія, вода.

Змішайте фарш, цибулю, солодкий перець, томатну пасту, перцеву пасту, сіль, перець чилі та чорний перець у велику миску та місіть, поки всі інгредієнти не змішаються.

Зробіть на вимитих помідорах по чотири надрізи з бочків, не розрізаючи кожен до кінця. Можна і по три розрізи, дивлячись, якого розміру у вас помідори.

Візьміть шматочки приготованої вами м'ясної суміші та засипте їх у розрізані частини помідорів.

Викладіть фаршировані помідори на деко на відстані один від одного.

Залийте помідори сумішшю олії та води і запікайте в духовці за температури 200 градусів протягом 35 хвилин.

Читайте також:

Яскраво та ароматно: рецепт салату з баклажанами та сиром

Баклажани з горіховою начинкою: оригінальний рецепт сезонної страви

Незмінно викликають фурор: рецепт маринованих цілком баклажанів на зиму