Тирамісу з персиком: як приготувати улюблений десерт із яскравим акцентом

тирамісу з персиком, пресики
Фото: cook_with_me_at_home

Тирамісу з персиком має по-справжньому літній смак.

Смачний і ніжний десерт тирамісу — вишукані ласощі, які вирізняються м'яким і ніжним смаком. Крім класичного, є багато варіацій цього рецепта. Авторка кулінарного блогу "Смачні рецепти на кожен день" розповіла і показала, як приготувати тирамісу з персиком.

Тирамісу з персиком

Інгредієнти:

  • сублімовані персики — 20 г;
  • печиво савоярді — 28 шт;
  • молоко — 150 мл;
  • цукор — 2 ст. л;
  • маскарпоне — 500 г;
  • вершки 33% — 400 мл;
  • цукрова пудра — 140 г;
  • персики свіжі — 1-2 шт.

Спосіб приготування:

У тепле молоко додати цукор і перемішати до повного розчинення. Печиво швидко вмочити в молоці, викласти на пергамент (у 2 ряди по 11 шт., і посередині ряд із половинок, див. відео). Залишаємо, поки підготуємо крем і персики.

Холодні вершки, пудру і маскарпоне збити до однорідного пухкого крему. Викласти 1/2 крему на печиво і розрівняти. Рівномірно посипати розкришеними сублімованими персиками, а зверху викласти порізані кубиком свіжі. За допомогою пергаменту згорнути і сформувати рулет. Відправити в холодильник мінімум на 3 години.

Змастити готовий рулет кремом, що залишився. Посипати розкришеними сублімованими персиками. Прикрасити за допомогою кондитерського мішка. Додатково викласти свіжі фрукти.

Читайте також:

Тирамісу для тих, хто худне: рецепт легкого десерту з йогуртом

Тирамісу без яєць із маскарпоне та йогуртом: рецепт найніжнішого десерту

Лимонний тирамісу: рецепт найніжнішого десерту з новим смаком