До м'яса і для салатів: рецепт маринованої цибулі на зиму
Таку цибулю можна використовувати для приготування салатів і як закуску до м'яса.
Цибуля в маринаді — найкраща закуска до шашликів та будь-якого іншого м'яса, а також популярний інгредієнт у салатах. Зазвичай її готують тут і на зараз, проте можна запастися маринованою цибулею на зиму. У такий спосіб ви поповните свої смачні та корисні запаси. Як її приготувати, розповіли на сайті "Пательня". Беріть рецепт на озброєння, бо він простий, швидкий, а результат — дуже смачний.
Маринована цибуля на зиму
Інгредієнти:
- цибуля (маленька, біла або червона) —1 кг;
- чебрець — кілька гілочок;
- чорний перець і коріандр — до смаку.
Для маринаду:
- вода — 1 літр;
- червоний буряк — шматочок (для надання кольору);
- цукор — 1 ст. л;
- сіль — 1 ст. л;
- оцтова кислота —1 ст. л.
Спосіб приготування:.
Цибулю почистити, ошпарити окропом, укласти в стерилізовані банки. Додати спеції.
Інгредієнти для маринаду змішати та залити отриманим складом цибулю.
У кожну банку покласти гілочку чебрецю.
Стерилізувати банки по 15 хвилин після закипання води. Готову цибулю закатати стерилізованими кришками.
Читайте також:
Як правильно і смачно замаринувати цибулю
Якщо морквина вродила: як приготувати цей овоч у пікантному кисло-солодкому маринаді
Айран із томатним соком: рецепт смачного маринаду для курячого шашлику