Традиційний салат із модним акцентом: рецепт крабового салату

Крабовий салат, салат із крабами, смачний салат із крабами
Фото: 1000.menu | Крабовий салат

Якщо замінити крабові палички на м'ясо краба, то може вийти цікавий салат.

Салат із крабовими паличками — один із найпопулярніших салатів на свята, особливо, коли свіжі овочі починають пропадати з прилавків. У цей салат входить також рис, але без нього можна обійтися. Все одно вийде смачно, але менш ситно. Фокус розповість, як його приготувати.

Крабовий салат

Інгредієнти:

  • м'ясо краба — 140 г;
  • консервована кукурудза — 100 г;
  • свіжий огірок — 80 г;
  • редис — 50 г;
  • червона цибуля — 10 г;
  • одне яйце;
  • жасминовий рис — 40 г;
  • кінза — 5 г;
  • майонез — 90 г;
  • йогурт — 15 г;
  • соєвий соус, шрирача, сіль.

Рис відваріть у киплячій підсоленій воді приблизно 15 хвилин. Злийте через сито і дайте охолонути. Наріжте огірок, редиску і варене круто яйце кубиком розміром трохи меншим за зерна кукурудзи. Цибулю наріжте дуже дрібно. Змішати всі підготовлені овочі з рисом і кукурудзою. Додайте м'ясо краба. Змішайте майонез, йогурт, соєвий соус і шрирачу. Підсоліть заправку, додайте подрібнену кінзу і все перемішайте. Салат готовий.

Читайте також:

"Сніговий краб": рецепт дуже швидкого і смачного салату

Напрочуд свіжий і смачний: рецепт східного салату з червоної капусти

Найсмачніша заправка для салату: рецепт від шеф-кухаря