"Равлики" з начинкою: рецепт простого і швидкого перекусу

равлики, перекус
Фото: zefirka_recipes

Як начинку можна брати будь-які продукти.

Листкове дріжджове тісто і все, що є в холодильнику як начинка — і на виході виходить дуже смачний і ситний перекус. Перевіреним рецептом поділилася кулінарна блогерка Юлія, авторка блогу "Смачні рецепти українською". Великий плюс цієї страви в тому, що начинку для неї можна брати будь-яку, на свій смак.

"Равлики" з дріжджового тіста

Інгредієнти (на 25 штук):

  • тісто листкове дріжджове — 500 г;
  • куряче філе — 1 шт;
  • приправа "До курки";
  • твердий сир — 200 г;
  • оливки за смаком;
  • кукурудза — 1/2 банки;
  • кетчуп — 3–4 ст. л;
  • яйце — 1 шт;
  • сіль, перець, зелень, кунжут за смаком;
  • олія для смаження.

Спосіб приготування:

Куряче філе нарізати, додати приправу, сіль і обсмажити на олії 7 хвилин помішуючи. Готове м'ясо знову порізати на менші шматочки.

Філе змішати з натертим сиром, оливками та кукурудзою, перемішати.

Тісто розморозити згідно з інструкцією, трохи розкачати, змастити кетчупом, викласти начинку. Згорнути в рулет і нарізати на невеликі равлики.

Викласти равликів на деко, змастити збитим яйцем, посипати кунжутом і випікати приблизно 25 хвилин у духовці за температури 180–190 градусів.

Читайте також:

Незвичайний рецепт зі Швейцарії: як приготувати Базельський цибулевий пиріг

Простий і ситний: як приготувати смачний пиріг із капустою

Балик екмек: як приготувати популярний турецький перекус із рибою