Гриби гливи в паніруванні: чудовий рецепт смачної страви (відео)
Гливи, як і печериці, завжди є в супермаркеті. І з них можна приготувати разючу страву.
Гриби в паніруванні цілком можуть замінити м'ясо або стати смачною закускою. За умови, що ви любите гриби. Для цього рецепта потрібні гливи. Вони вирощуються на фермах так само, як і печериці, а тому завжди доступні. Рецептом поділилася відома кулінарна блогерка Cosanzenele Gatesc.
Гриби гливи в паніруванні
Інгредієнти:
- гриби гливи;
- борошно;
- вода, сіль, перець і сухий чебрець;
- панірувальні сухарі.
Для соусу:
- оливкова олія;
- лимонний сік;
- свіжа петрушка;
- сіль і пластівці чилі (за бажанням); можна ще додати подрібнений зубчик часнику.
Помийте і злегка приплюсніть гриби, щоб вони стали більш плоскими. Так їх буде легше обсмажувати. Спочатку вмочуємо їх у борошно, потім у кляр із борошна з додаванням солі та чебрецю (у вас має вийти доволі рідка суміш), а потім занурюємо в панірувальні сухарі.
І обсмажуємо гриби в невеликій кількості олії на сковороді. Можна також використовувати фритюрницю, або просто викласти їх на деко і запекти в духовці.
Подавайте гриби з соусом з оливкової олії, лимонного соку та спецій. Можна додати подрібнений зубчик часнику. Також можна приготувати простий соус із йогурту: змішати йогурт, кріп і подрібнений часник та посолити за смаком.
Читайте також:
Баклажаново-грибна ікра: рецепт ідеальної закуски (відео)
Весь секрет в ароматній начинці: рецепт смачних пиріжків із грибами
Мариновані гриби з болгарським перцем: рецепт ідеальної закуски до приходу гостей