Гриби гливи в паніруванні: чудовий рецепт смачної страви (відео)

Гриби гливи в паніруванні, гриби гливи рецепт, гриби гливи як приготувати
Фото: 1000.menu | Гриби гливи в паніруванні

Гливи, як і печериці, завжди є в супермаркеті. І з них можна приготувати разючу страву.

Гриби в паніруванні цілком можуть замінити м'ясо або стати смачною закускою. За умови, що ви любите гриби. Для цього рецепта потрібні гливи. Вони вирощуються на фермах так само, як і печериці, а тому завжди доступні. Рецептом поділилася відома кулінарна блогерка Cosanzenele Gatesc.

Гриби гливи в паніруванні

Гриби гливи в паніруванні

Інгредієнти:

  • гриби гливи;
  • борошно;
  • вода, сіль, перець і сухий чебрець;
  • панірувальні сухарі.

Для соусу:

  • оливкова олія;
  • лимонний сік;
  • свіжа петрушка;
  • сіль і пластівці чилі (за бажанням); можна ще додати подрібнений зубчик часнику.

Помийте і злегка приплюсніть гриби, щоб вони стали більш плоскими. Так їх буде легше обсмажувати. Спочатку вмочуємо їх у борошно, потім у кляр із борошна з додаванням солі та чебрецю (у вас має вийти доволі рідка суміш), а потім занурюємо в панірувальні сухарі.

І обсмажуємо гриби в невеликій кількості олії на сковороді. Можна також використовувати фритюрницю, або просто викласти їх на деко і запекти в духовці.

Подавайте гриби з соусом з оливкової олії, лимонного соку та спецій. Можна додати подрібнений зубчик часнику. Також можна приготувати простий соус із йогурту: змішати йогурт, кріп і подрібнений часник та посолити за смаком.

Читайте також:

Баклажаново-грибна ікра: рецепт ідеальної закуски (відео)

Весь секрет в ароматній начинці: рецепт смачних пиріжків із грибами

Мариновані гриби з болгарським перцем: рецепт ідеальної закуски до приходу гостей