Дивно і смачно: десерт із варених яєць
Десерт має ніжну консистенцію і буквально тане в роті.
Рецептів десертів існує величезна кількість, проте навряд чи багато хто пробував приготувати що-небудь солодке з варених яєць. А даремно! Відома українська кулінарна блогерка Валерія Велігура поділилася рецептом десерту з варених яєць. Він вирізняється не тільки незвичайним складом, а й виходить дуже смачним. Здивуйте своїх близьких і гостей, запропонувавши їм таке частування.
Десерт із варених яєць
Інгредієнти (на 1–2 порції):
- варені яйця — 4 шт;
- какао — 4 ст. л;
- ванільний цукор або екстракт — 1 ч. л;
- молоко — 100–120 мл.
Спосіб приготування:
Яйця почистити, скласти в чашу блендера. Туди ж додати всі інші інгредієнти. Усе добре перебити до гладкої однорідної маси. Викласти її в будь-яку форму, накрити харчовою плівкою і відправити в холодильник на ніч. Після цього прикрасити за своїм бажанням і можна подавати до столу.
Читайте також:
Домашня халва: рецепт улюбленого десерту без зайвого клопоту
Десерт на святковий стіл: рецепт швидкого торта "Сметанник" на Новий Рік