Солоний торт: рецепт апетитної закуски

закусочний торт, солоний торт
Фото: olha.holovina/instagram

Щоб у страви був більш насичений смак, можна відправити її на годинку в холодильник.

Related video

Закусочний тортик — страва, яку не обов'язково готувати тільки на свято. Він стане чудовим доповненням і до повсякденного меню. Його можна брати із собою як перекус або приготувати про запас на пару-трійку днів. Рецептом такої страви поділилася кулінарна блогерка Ольга Головіна. Вона виходить смачною, нежирною і швидко готується.

Солоний тортик

Інгредієнти:

  • куряче філе — 500 г;
  • яйця — 2 шт;
  • вершки + молоко — по 150 мл;
  • сіль, перець;
  • борошно — 80 г;
  • печериці — 250 г;
  • цибуля — 2 шт. (одну у філе, одну до грибів);
  • крем-сир — 180 г;
  • зелена цибуля — для декору.

Спосіб приготування:

Куряче філе та цибулину перемолоти у фарш. Додати яйця, борошно, сіль, перець і все перебити блендером. Після цього поступово влити молоко і лопаткою розмішати тісто.

Розподілити масу по сухій пательні та посмажити млинці з двох боків.

Гриби та цибулю дрібно порізати, посмажити, але не до повного випаровування вологи. Додати сіль і перець. Коли гриби охолонуть, додати крем-сир і перемішати ложкою.

Перемазати тортик, верхній млинець змастити крем-сиром і прикрасити за бажанням.

Читайте також:

Смачна закуска за 10 хвилин: рецепт східної піци на лаваші із секретною приправою

Страва з ефектом вау: рецепт закуски "Крабові квіти"

Святкова закуска "Ялинка" за 10 хвилин: простий рецепт смачної страви