У вафлі можна додати зелень, що додасть їм більш насиченого смаку.
Усі люблять солодкі та хрусткі вафельні трубочки або пишні бельгійські вафлі, які, як правило, приправляють сиропами, варенням або згущеним молоком. Пропонуємо сьогодні скуштувати рецепт сирних вафель від блогера djama_food. Вони допоможуть урізноманітнити звичне меню, додавши новий смак до улюблених страв.
Сирні вафлі
Інгредієнти:
- сметана 10% (можна замінити кефіром) — 250 г;
- яйця — 3 шт.;
- борошно — 150 г;
- розпушувач — 1 ч. л.;
- сир твердий — 150 г;
- сіль — 0,5 ч. л.;
- зелень за бажанням.
Спосіб приготування:
У глибокій мисці збити яйця з молоком до однорідної маси. Сир натерти на тертці та додати в яєчно-молочну суміш, перемішати. У тісто просіяти борошно з розпушувачем, додати сіль і дрібно порізану зелень, все ще раз добре перемішати. Випікати в електровафельниці, накладаючи по одній столовій ложці з гіркою.
Якщо електровафельниці немає, можна спекти кекси або посмажити на сковороді як оладки.
Нагадаємо, як приготувати хрусткі вафлі, а також приготувати ажурні млинці та арабські млинці з начинкою з м'яса курки.