Прекрасним доповненням до страви стане соус зі сметани із зеленню, огірком і часником.
Тиждень приготування та поїдання млинців продовжується, і ми пропонуємо спробувати ще один цікавий рецепт цієї страви, із сиром, запропонований кулінарною блогеркою Крістіною Азізян. Готуються такі млинці просто, а смак виходить цікавим і незвичайним.
Сирні млинці
Інгредієнти:
- борошно — 250 гр;
- сир твердий — 150 г;
- молоко — 350-400 мл;
- пучок дрібно нарізаної зелені: кінза, кріп, петрушка, зелена цибуля, можна шпинат або щавель;
- соняшникова олія — 3 ст. л.;
- яйця — 2 шт.;
- сода — 1/2 ч. л.;
- сіль до смаку.
За бажання можна додати паприку та сушений часник.
Спосіб приготування:
Яйця збити з молоком і сіллю, просіяти борошно, а також додати тертий на дрібній тертці сир. Туди ж — дрібно порізану зелень, олію та спеції. Все добре перемішати, щоб вийшло рідке тісто. Смажити млинці на сухій сковорідці з обох боків. На сковороді діаметром 22 см виходить 8-9 млинців. Вони ніжні, ароматні й дуже смачні
Відмінним доповненням до страви стане соус. Для цього додати до сметани часник, дрібно нарізану зелень, свіжий протертий огірок і сіль до смаку, все добре перемішати. Солити соус за бажанням.
Нагадаємо, раніше Фокус писав, як приготувати млинці на молоці та мінералці, а також пропонував три рецепти смачної начинки для них.