Готовий рулет потрібно відправити на кілька годин у холодильник, щоб начинка стабілізувалася. Тоді під час розрізання на порції рулет матиме гарний зріз.
При словах "закуска з моркви" багатьом першими спадає на думку морква по-корейськи. Однак рецептів смачних страв для святкового столу з цього овоча набагато більше. Наприклад, морквяний закусочний рулет, рецептом якого поділилася кулінарна блогерка Юлія. Спробуйте приготувати його, і у вашому блокноті з улюбленими рецептами напевно з'явиться ще один запис.
Морквяний закусочний рулет
Інгредієнти:
- морква — 600 г;
- яйця — 5 шт;
- крем-сир Філадельфія, — 250 г;
- сіль, перець, за смаком;
- кріп, пучок;
- рослинна олія;
- вершкове масло.
Спосіб приготування:
Моркву помити, почистити, натерти сирою на дрібну тертку, обсмажити на олії та шматочку вершкового масла, додавши сіль і перець. Дати охолонути до кімнатної температури.
Тим часом відокремити білки від жовтків. Білки збити до стійкої піни, а жовтки додати в моркву. Моркву вмішати в білки й обережно перемішати від низу до верху.
Викласти отриману масу на змащений олією пергамент і випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, 15-20 хв. Готову випічку охолодити й акуратно перекласти на харчову плівку. Змастити її по всій площі Філадельфією, змішаною з дрібно порубаним кропом. Згорнути корж у рулет, обмотати харчовою плівкою і покласти в холодильник на кілька годин, щоб крем-сир стабілізувався.
Читайте також:
З чорносливом і горіхами: рецепт салату "Коханка"
2 в 1: рецепт відбивних під шубою з моркви по-корейськи
Забудьте про моркву по-корейськи: новий і смачний рецепт салату зі свіжою морквою