Розділи
Матеріали

Cалат з ікрою: готуємо яскраву та смачну страву на святковий стіл

Оксана Ханас
Фото: cook_julija_simonchuk/instagram

Ікра в цьому рецепті йде не тільки як прикраса, а й як інгредієнт, що додає смаку.

Напередодні Великодня продовжуємо ділитися з вами рецептами цікавих, смачних і красивих страв. Салат, який пропонує відома кулінарна блогерка Юлія Симончук, — одна з таких страв. Він стане окрасою столу. Бонусом іде неймовірний смак.

Салат святковий

Інгредієнти:

  • лосось слабосолений — 150 г;
  • ікра зі смаком лосося — 100 г;
  • картопля варена — 2-3 шт;
  • яйця варені — 3 шт;
  • сир твердий — 120-150 г;
  • цибуля зелена — пучок;
  • майонез — кілька столових ложок.

Спосіб приготування:

На дно салатника або креманок викласти порізаний лосось, злегка посипати порізаною цибулею, трохи змастити майонезом.

Наступним шаром викласти варену картоплю, натерту на тертку, і знову покрити сіточкою з майонезу.

Далі викласти ікру, терте на тертці яйце і посипати тертим сиром. Далі знову змастити все майонезом і прикрасити ікрою. За бажання можна додати як декор і зелень.

Варто пам'ятати, що ікра в цьому рецепті йде не тільки як прикраса, а й як інгредієнт, що додає смаку.

Читайте також:

Салат зі смаженою редискою: рецепт незвичайної весняної страви

Теплий салат із яловичиною та вишнями: рецепт страви з незвичайним смаком

Картопляний салат із червоною цибулею та петрушкою: рецепт пісної страви