Із сумного міста із зачиненими або напівпорожніми ресторанами Київ перетворився на галасливий вулик із натовпами народу на вулицях та літніх майданчиках.
-
-
Комендантська година зовсім витіснила київські бари, закінчувати пити до 9 вечора звикнути важко. Традиційна черга за київською Перепічкою стала навіть більшою, ніж до війни. Індекс пересування зростає — вже 30 гривень, для економістів ці цифри багато про що говорять.
-
Якими будуть ресторани після війни та скільки їх взагалі залишиться?
-
Подорожчання комунальних послуг, зростання зарплати персоналу, подорожчання продуктів спричинять масове підвищення цін у ресторанах і кафе.
-
"Червона зона" у Києві не обіцяла ресторанам нічого хорошого. У перший "червоний" тиждень падіння відвідуваності становило 50-60%, а якісь заклади взагалі в перші дні не мали відвідувачів.
-
Можете вирішити, як будете святкувати Масляну: по-китайськи, по-слов'янськи, або по-французьки. Така собі кулінарна масляна подорож!