Розділи
Матеріали

Простий і смачний салат із пекінською капустою, куркою та гранатом: покроковий рецепт

Фото: kristinazizian/instagram

Салат можна заправити не лише майонезом, а йогуртом чи сметаною.

Салат, який відмінно підійде не тільки для святкового столу, а й як повсякденна страва, пропонує приготувати відома кулінарна блогерка Крістін Азізян. Якщо заправити його сметаною, а не майонезом, він підійде для тих, хто намагається їсти правильно.

Салат цз капустою, куркою та гранатом

Інгредієнти:

  • Пекінська чи звичайна капуста — 300 гр;
  • Відварена куряча грудка — 200 гр;
  • Яблука — 1-2 шт;
  • Яйця — 1-2 шт (можна й без них);
  • Зерна граната;
  • Сметана чи майонез — 2-3 ст. л;
  • Сіль, перець — до смаку.

Спосіб приготування:

Яйця зварити круто. Всі інгредієнти дрібно нарізати й висипати в глибоку миску, додати| зерна граната. Все посолити, поперчити й добре перемішати, заправити сметаною, йогуртом чи майонезом.

Раніше ми пропонували рецепт салату з пекінською капустою та апельсином. Хорошим доповненням святкового столу стануть бутерброди з намазкою всього з трьох інгредієнтів, закуски "Мандаринки" та "Ялинки", а також салат "Граф", який здивує гостей не лише гарним оформленням, а й дивовижним смаком.

Нагадаємо, як приготувати "Королівську шубу", а також роли з огірка.