Багато хто вважає млинці несумісними зі здоровим харчуванням. Але якщо все робити правильно і з настроєм, ця смачна страва, навпаки, прикрасить і урізноманітнить ваші вихідні, запевняє кардiолог Наталя Циганкова.
-
-
Звичка перекушувати протягом дня ніякої користі організму не приносить, попереджає кардіологиня Наталія Циганкова. Вона погано сприймається фізіологічно, та й на психологію може вплинути не на краще
-
"Рухайтеся, як можна більше, приділяйте увагу здоровому сну і харчуванню, і звичайно ж, кидайте палити, якщо є така пагубна звичка", — рекомендує лікарка-кардіологиня Наталія Циганкова. Це допоможе вам зберегти серце здоровим і працездатним.
-
Горіхи — надзвичайно корисний для організму продукт, особливо волоські, як найпоширеніші в наших краях. Щоправда, багато їсти їх не слiд через велику калорійність — 30 грам цілком достатньо, радить кардіолог Наталія Циганкова
-
Ягоди та фрукти краще їсти після сніданку та обіду, як десерт, рекомендує кардіолог Наталія Циганкова. А найкорисніша осіння ягода — безумовно, кавун з його чудовим набором корисних властивостей та вітамінів.
-
Є вид медицини, який нічого не вартий і який попереджає захворювання, розповідає кардіологиня Наталія Циганкова. Суть його проста — чим більше ходиш, тим здоровішим буде твій організм!
-
Якщо у вас на вихідних є час для приготування — причому зовсім небагато! — варто скуштувати страву, яку пропонує кардіологиня Наталія Циганкова. У ній — багато зелені та овочів, а також млинці з сиру та висівок, оселедець і, звичайно, сало!
-
"Правильно складений кожен прийом їжі (білки — жири — овочі (клітковина) — складні вуглеводи) надовго забезпечить почуття ситості й тривалу, як мінімум 4-5-годинну перерву вдень і 12-14 годин уночі між прийомами їжі (краще, якщо ця перерва буде ще довшою)". Думка.
-
Лікарка-кардіологиня Наталія Циганкова розповідає, чому шоколад має бути гірким, а їсти його краще після обіду, від яких хвороб може вилікувати шоколад і як правильно читати етикетку від шоколадки.
-
"Ретельне пережовування їжі має велике значення для здоров'я всього шлунково-кишкового тракту, оскільки слина містить багато ферментів, які вже у ротовій порожнині розщеплюють та полегшують подальшу роботу шлунка, кишечника й інших "учасників" процесу травлення". Думка